Snart venderr Tordensky tilbake…

Ofte når jeg kjører hjem etter en lang arbeidsdag kommer denne sangen av Jonas Fjeld på CD spilleren i bilen. Og slik tror jeg Gamle Gubben Grå og to tenåringssønner føler det når jeg kommer inn inngangsdøra.

I dag for eksempel:  Dagen min startet 07.00. Da dro Gamle Gubben Grå på jobb, og jeg må stå opp for å få guttene på skolen. Eldste mann forsvinner til sin skolebuss litt før klokka 07.30. Men yngste mann rekker aldri sin buss 07.45 og må kjøres. Jeg gjør gjerne det for at han skal få en bedre start på dagen de dagene jeg er hjemme. 

Så var det en rask tur med hunden og litt frokost i kroppen før det bar i vei på jobb. I dag skulle jeg til Drammen på møte, så da er det 1,5 time i bil hver vei. Tilbake her venter kontorarbeid. Og først ca 19.00 er jeg hjemme.

En gutt svarer “Hei” på min glade velkomsthilsen. Hunden er ellvill over å se meg. Gamle Gubben Grå sover på sofaen. Kikker inn på kjøkkenet. Ingen middag. Vet jeg sendte SMS til han i sted at han måtte lage og bestemme middag. Enn overkommelig oppgave siden han er utdannet kokk. Da jeg får liv i han,svarer han at han ikke visste hva han ville lage – og at han ikke hadde sett meldingen før han kom hjem og derfor ikke hadde handlet inn noe til middag. Ikke var det noe å lage middag av hjemme heller.

Så da var det bedre å ligge å sove på sofaen og regne med at jeg ordna opp. TORDENSKY vendte tilbake…. Ut igjenn. Ned til byen og handle mat. Hjem ca klokka 20.00. Gamle Gubben Grå fortsatt liggende på sofaen, men våken. Middagen var ferdig ca 21.00.

Ser på arbeidslistene til gubben og guttene. Lite som er gjort. Ser rundt meg. Masse som må ryddes og vaskes før jeg kan få helgefølelsen i morgen kveld.  TORDENSKY vendte tilbake.

Med tillitsvalgtsjobben og min vanlige jobb blir det ofte 50 . 60 timers uke. Når det i tillegg går med en del tid til politiske møter er det lite med fritid. Jeg blir sliten og når jeg ser alt jeg burde gjøre samtidig som jeg ser de andre ikke gjøre noe, blir jeg sint og lei meg. TORDENSKY vender tilbake. Skulle ønske mine kjære kunne se at hvis de hjalp til litt mer ble jeg ikke så sliten og TORDENSKY ville ikke vende tilbake så ofte.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg