Julefreden senker seg…

Etter å ha pisket tenåringsgutter og Gamle Gubben Grå rundt i hele dag og tatt min brodelige del og vell så det, har julefreden senket seg. Vanligvis stresser jeg rundt helt ut i de små timer natt til julaften, men i år ble vi faktisk ferdig litt før klokka 22.00. Deilig.

Nå har største sønn krøpet til køys, yngste sønn koser seg med trompetspill foran TVn, Far nyter en sigar i stuen (og nyter nok at sigar er lov å røyke innendørs i jula) mens han prøver å snik-innpakke julegaver og snikpynte juletreet med en grusom jule-ugle. (Hva er det med han og ugler mon tro?).Jeg sitter med litt vin i nisseglasset og bare nyter at julestresset er over, at det fremdeles er nesten fem døgn til jeg skal på jobb, og at julefreden har senket seg også i meg.

I morgen får Gamle Gubben Grå og eldste sønn fikse julemiddagen. De er jo kokk og kokkeelev. Jeg skal en tur på kirkegårdene, innom jobben med gaver til de som er på vakt, innom to venninner jeg ikke har hatt tid til å treffe i førjulsstria og en tur utom mine foreldre med gaver og en liten smak på julebaksten. >Til kvelds kommer svigers og en svoger og det blir forhåpentligvis en tur i friluftsgudstjenesten på branntomta. (Kirken vår brant ned for noen år siden,, men nå blir det forhåpentligvis snart bygging av ny kirke.)

GOD JUL TIL DERE ALLE

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg