Morsdag og fastelaven

Fastelavensriset, kjøpt på tradisjonelt vis fra sanitetskvinnene kom på plassnallerede forrige søndag. Det kom en selger på døra hos Søsteren da vi alle var der og feiret bursdag for nevøen min. Og hun fikk omsetning på risene sine.  Jeg elsker fastelavensris og se de spede bjørkebladene sprette ut. De første tegn på at det snart kommer en vår.

Fastelavensboller derimot så jeg ikke noe til…  Og greit kan nå det være, jeg som er på slankern…

Morsdagen har vi feiret hele helga.

Lørdag var vi i Oslo og besøkte Svigers. Det var en slags kombinasjon av feiring av morsdag, fødselsdagen til svogeren min og avskjedsfest før Svigers igjen drar til Spania. Som de trekkfuglene de er, ser vi ikke dem igjenn før i mai.

I går var det ut til mine foreldre og feiring av Mamma.  Vanligvis er vi alle tre søstrene med familier der på morsdagen. Men i dag var det av ulike grunner bare oss. Søsteren kom en liten tur innom akkurat da vi skulle gå, Hygelig at tenåringsguttene har vært med på besøk til alle besteforeldrene i helga.

Min egen morsdag har og blitt markert.  Yngste tenåringssønn hadde kjøpt blomst. Eldste sønn spratt ut av senga og luftet hunden en lang tur da den begynte å bjeffe tidlig en søndags morgen. Slik setter jeg pris på.  Datteren ringte fra nord og gratulerte. Kos å bli husket.

Her er hjertebildet jeg fikk av datteren og sambo til jul endelig hengt opp på gull-veggen i stua. Det ble utrolig fint.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg