Graut, pottit og Grandiosa….

I tidligere tider sto hverdagens for det meste av graut og velling her i landet.  Kornet og melet var viktige bestanddeler sammen med fisk, kjøtt og bær.

Så kom poteten, eller pottiten som man sier her omkring. Et godt ordtak sier at poteten har fødd opp fler enn den har slått i hjel.

I dag er det 33 år siden Grandiosaen ble lansert på det norske markedet.  I dagens samfunn med tidsklemme og alle andre dårlige unskyldninger har nok pizza Grandiosa har overtatt rollen til korn og potet.

3 kommentarer
    1. Ja, desverre. Det er ganske så tragisk at det som er sundt og godt ofte blir sett på som både dyrt og tungvindt å lage.
      Hehe… jeg blir flau av å kjøpe med grandis til samboern i butikken.( om han skal på nattevakt eller no)
      Syns den smakker skitt.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg