Dagene går i ett – og vips er detlørdag igjen.

Gamle Gubben Grå sto opp tidlig og forsvant på jobb. Jeg krøllet megsammen og sov helt til klokka nærmet seg 8.00 .  Guttene skulle være med Pappa i dag og, som vanlig på lørdager, og selvom han hadde sagt at han kom “litt senere” , kunne det fort bet at han kom klokka 09.05, og ikke 09.00…  Best å starte morgenmaset.  Yngste tennåringssønn er ikke likelett å få opp om morgenen…  Men i dag kom ikke Papp før nærmere 12.00, og begge guttene var selvsagt for lengst klare.  (Ingen grunn til at jeg skulle mase på meg hjerteinfarkt før 10.00. )  

Tenkte jeg skulle kose meg med frokost når guttene var dratt og det ble stille og rolig i huset, så ventetida ble brukt til aktivt husarbeid, og det var virkelig mye jeg fikk utretta før de (endelig) dro. Måtte selvsagt ringe Mamma og si at “Nå drar de..” og vi fikk os en hyggelig prat.  Mmma stekte ribbe, så daer det vel to mette gutter som kommer hjem i kveld.   Så var det endelig tid for laaang frokost og litt nettviser. 

Mens jeg spiste en sen frokost ringte Datteren. Det ble nok en lang og hyggelig telefonsamtale. 

 Nå hadde all energien min forlatt meg, og jeg tok med det vonde benet og la meg på sofaen.  Da kom en våt snute stikkende under pelspleddet og to bedende hundeøyne så på meg. “OK, OK , Kjøteren. Jeg skal ta deg med på tur, men da må du ikke dr så felt. Det er rim på bakken og kan være glatt”  Ønsker ingen nye fall. 

Det ble en fin tur i nærområdet før jeg atter intok horisontalen på sofaen.  Og der ble jeg liggende til både guttene og Gmle Guben Grå kom hjem  – og enda litt til.  Det er lov ålate seg litt innimellom.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg