Søndag er hviledag…

Hentet Datteren på jobb rundt midnatt og kjørte henne hjem til “kåken” hennes.  Det er kjekkt med Mamma-Taxi når man aldri får rota seg til å ta førerkort.  Selvsagt ble vi sittende alt for lenge i bilen å prate før hun kom seg inn.  Sånn er det med oss skravle-kjerringene.  Jeg ble kald og frossen.  Da jeg kom hjem hadde resten av familien gått til ro, lysene var slukket og peisen var brent ut.  Jeg ble sittende å drive med slektsforskning på data. Spennende hobby, tiden går fort og vips var det langt på natt. 

Frossen og trøtt gikk jeg inn på soverommet. Gamle Gubben Grå hadde vinduet oppe. Det var iskaldt.  Jeg lukket vinduet og krøp under dyna, men klarte ikke å få varmen i meg. Ble liggende å rotere uten å få sove. Vurderte en stund å stikke noen kalde føtter under dyna til Gubben, men det er slemt. Skikkelig slekt. Spessielt når han ska lpå jobb om noen få timer. Først når klokka hans ringte, og jeg kunne ta begge dynene fikk jeg varmen i meg og sovnet.Sov helt til klokka var 10.30.  Godt.

Så var det lang frokost. 

Tok så med meg yngste sønn på litt øveseskjøring, og fikk dermed lurt han med på en tur med Kjøteren.  Kjøteren fikk løpt litt og tatt høstens siste bad (eller vinterens første…) og jeg og sønn fikk fotografert litt. En hobby vi deler.

Hjem og yngste sønn lagde middag mens jeg lagde dessert.  Så var det å lese strepapirr før styremøtet i morgen, en hyggelig telefonprat med Datteren, og snart er det natt.

 

 

 

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg