Ny uke går mot slutten…

Noen ganger lurer jeg på hvor tiden blir av. Dager og netter bare flyr a gårde….og vips har nok en uke passert.

I alle år har Mamma vært mitt “bakkemanskap”:  Hun hentet i barnehagen og passet unger når turnusarbeideren og restaurantarbeiderens arbeidstider koliderte. Hun dukket opp med sjokoladekaker i barneselskap og familiebursdager. Mamma var alltid den første jeg ringte når et problem oppsto og jeg trengte råd eller hjelp.  Nå er ungene store og trenger ikke barnevakt.  Jeg har ikke lenger så mye behov for “bakkemanskapet” mitt. I tillegg er Mamma blitt eldre.  Nå er det hun som trenger litt “bakkemanskap” og det er flottat jeg kan være en del av det bakkemanskapet.  Så denne uka har det vært kjøring til to legetimer og koselig kafebesøk og litt shopping.  Mor-dattertid er kvalitetstid enten det er meg og Mamma eller meg og Datteren

Nattevakter er ikke hva det en gang var. Det tapper meg for energi. Jeg får ikke sove på dagen lenger slik jeg klarte før.  På lenken nedenfor kan du som ikke selv går nattevakter se hvordan en ung sykepleier opplever nattevakter.  Jeg syns det er en god beskrivelse. 

http://www.aftenposten.no/meninger/tegnehanne/Nattevakten-7445707.html#.UuWDNq_KzIX

Torsdag er det dagen for å stå på krava å være tillitsvalgt. Je har en mengde mailer jeg burde ha skrevet. En mende saker je burde arbeidet mer med og saker jeg burde ha lest, men torsdager er møtedag, så formiddagen ble brukt på møter med staben og ledere.  Så rakk jeg en liten tur hjem og en rask dusj før det var “Fest på Låven ” med gode tillitsvalgtskollegaer.  Det er vår versjon av jelebord, og i år ble det først tid til det i januar.  Koselig kveld, masse god mat, rødvin og masse hyggelig prat og gode diskusjoner.  En kveld med god stemning. En kveld man kan leve lenge på.

Så har det vært arbeidshelg.  Jobbing både fredagskvelden, lørdagskvelden og søndagsformiddag.  Lite av helgfølelse. Mye jobbing og et ben som verker.  Hvor lenge holder jeg ut med dienne jobben? Jeg er mye bedre i benet når jeg ikke jobber, selv om jeg ikke akkurat ligger på sofaen da heller.  Helgen ble avsluttet med koselig 11-års seelskap for en liten, eller i grunn ganske stor, nevø.

I morgen er en ny uke.  Den starter med tre dager med kurs.  Jeg har mye jeg skulle ha gjort før jeg drar på kurset, men dagene har ikke strukket til.  Mailboksen er full og det er minst en mail jeg burde ha svart på for en stund siden. Har prøvd flere ganger, men leter etter de rette ordene.  Ikke alltid like lett å finne de ordene midt i en nattevakt eller etter en travel arbeidsdag.  Skrive et inlegg til kommunestyremøtet på torsdag, svare på de fire ubesvarte mailene Svigermor har sendt, Søke permisjon for å gå på et politisk møte og dra på tarifkonferanse.  Bytte bort vakter for å komme meg i bryllup… og sikkert hundre flere tin je har glemt.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg