Skuldrene begynner å senke seg…

Til tross for en jobbrelatert telefonsamtale rundt klokka 8 i dag begynner skuldrene å senke seg og jeg glir langsomt inn i feriemodus.  Det var lang frokost med avisen. Tur i skauen med Kjøteren. og god tid til å leke husmor.

Etter en drøy times lur på pallesofaen på terrassen var jeg helt slakt.  (Det var ikke sol på sofaen da jeg sovnet, men det var helt klart steikende sol på sofaen da jeg våknet…  Tok tid å sparke meg i gang igjen.  Men til slutt klarte jeg å lage middag. Deilig stekt laks med salat og sennepsdressing i tortilla lomper.  Tenåringsguttene var ikke like begeistret som meg. 

Kjørte meg en tur etter middag Vinduene på bilen åpne og Åge Aleksandersen med Leva Livet på full guffe. Jeg ble tretti år yngre med en gang, og følte meg slik jeg følte meg når jeg la Åsa bak meg og dro ut i verden på spennende eventyr. (Som å kjøre rundt fjorden for å se etter kjekke holeværinger eller dra til Brandbu for å kjøpe Cheeseburger sammen med verdens beste venninner. ) Det var tider det!!!  Men det ble hverken holebygda rundt eller Brandbutur på meg i dag. Bare en tur ned til Coop for å kjøpe Cola og is. 

Kvelden ble tilbragt i de gamle kurvstolene på trammen sammen med Gamle Gubben Grå,  Vi pratet om alt og ingenting mens vi koste oss med is.  Ja så bra gikk praten at vi måtte ned i vinkjelleren og hente oss en flaske Tomasi rødvin. Den hadde vi egentlig spart til en spesiell anledning.  Men hva er vel mer spesielt enn at vi klarer å sitte en hel kveld rolig på terrassen å snakke hyggelig sammen uten å krangle?  Tomasi vinen ble kjøpt på Gardemoen da vi kom hjem fra Cannes tidligere i år, og var hverken spesielt dyr eller spesielt fin. Men da vi hadde vår drømmeferie i Pitigliano, en liten fjellandsby i Italia i 2012 kjøpte vi Tomasivin hos vinhandleren i hulen.  Gode minner, og derfor er Tomasi vin symbol på en fantastisk ferie for oss.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg