Kanskje litt i meste laget i media?

I dag hadde jeg et leserinnlegg på trykk i lokalavisen. Jeg skrev det i harnisk i forrige uke etter at Ordførerkandidaten til Høyre hadde hatt et leserinnlegg hvor han skrev om økonomien i Ringerike.  Det var stort sett Ap og partiene til venstre for dem som var skyld i all elendigheten,  men hvis vi stemte Høyre så ville de vedta et budsjett med 60 millioner i overskudd allerede i 2016.

Snakk om valgløfte.
Snakk om blåruss:
Og snakk om virkelighetsforvrenging.

Du må være blåruss for å tro at fordi om man vedtar et budsjett med et overskudd så blir det overskudd på bunnlinja når regnskapet gjøres opp på slutten av året. Det er ikke sånn det virker.  Skal  budsjett og regnskap stemme sånn noenlunde over ens er første bud å levere et realistisk budsjett. 

De siste åra har Høyre vært med  å styrt Ringerike. Det har ikke vi på venstresida av AP:  Hvorfor er det da vi som har ansvaret for det økonomiske uføret og ikke de som har sitti med handa på roret?

Tomme valgløfter er lite verdt. Håper bare velgerne gjennomskuer de.

I ettermiddag begynte også et leserinnlegg jeg har skrevet sammen med lederen av Solidaritetslista å florere på nettsiden. Det handler om disse idiotiske politikerne som bevilget seg selv en lønnsvekst på 130 % samtidig som de hadde null niks og nada å gi til en hardt trengende Helse- og omsorgssektor.  Den saken har jeg sagt mye om, men det er så elendig politisk håndverk at det er lov å bli ordentlig provosert.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg