Dagen har gått som en røyk…

Opp i otta. Måtte jo få opp guttene slik at de rakk skole og jobb.
Det gikk greit, og begge rakk bussen så da slapp jeg ut å kjøre før jeg skulle på jobb klokka 10.  Det ga meg tid til frokost, dog uten avis. (Gadd ikke gå ut og hente den) Det ga meg og tid til og få gjort unna min del av husarbeidet før jobb. Snakk om energi.  Rakk og en liten strekk på sofaen.

På jobb hadde jeg fått fag dag for å ta en såkalt risiko-analyse og delta i noen intervju med søkere på en ledig stilling. Det ble en aktiv formiddag, og jeg rakk ikke lunchen. Rakk bare å lage meg en kopp kaffe-latte-machiato-caramell.  Møtevirksomhet og intervju varte helt til klokka 16.00, og da var det tid for å  kjøre kveldspoliklinikk på  CT.  
Rakk såvidt en tur i kiosken og kjøpe ei pølse mens kveldsvakta la opp den første CT pasienten for meg.  Jeg vet at pølse-spising fra kiosken i stedet for ordentlig mat er noe av det jeg skal slutte med, men i dag så  jeg ingen annen mulighet.  
Derimot klarte jeg å la være å kjøpe cola.  Nøyde meg med en is-te.  

Etter endt arbeidsdag ble jeg stående å prate med en kollega som heller ikke har det med å klare å rote seg hjem en times tid.
Så ble det en rask handletur før jeg dro hjem og hentet Kjøteren og gikk en par kilometers tur med han.

Hjem, og siden ingen andre gidder å lage middag, lagde jeg den og før jeg endelig kunne ta kvelden.  Da var det virkelig godt med lapskaus laget av grønnsakspakke og rester av julemat som er blitt til overs.

Siden jeg var alene med vekta på jobben, tok jeg en liten sjekk. Gledelig kunne jeg konstantere at vekta hadde gått ytterligere ned siden jeg veide meg sist på søndag. Ikke stort, men som en lege sa til meg en gang; “Hvert gram hjelper.”

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg