Gamle hytta skal bli ny

Så bar det en tur til fjells igjen i ettermiddag. Veggene på kjøkkenet skulle beises i samme farge som veggene i stua.

Det er ikke store kjøkkenkroken, så det burde gå på noen ettermidagstimer. Siden vi ennå ikke har funnet den plata til å ha under peisen som vi tenker oss, så har vi ikke fått montert den nye ovnen. Så noen overnatting i oktober I ei hytte uten mulighet for oppvarming er ikke et alternativ.

Var oppe litt før 16, og det blir mørkt ca 19.30. Dette skal gå bra. Har god taklampe med strøm fra solcellene på kjøkkenet, så om det blir litt skummelt gjør ikke det noe for malearbeidet. Trodde jeg. Men det var før jeg oppdaget at jeg hadde glemt å skru av lampa sist jeg var på hytta og malte. Nå var batteriet flatt eller pæra gått. Lys ble det i hvertfall ikke.

Ok.Da har du et par tre timer med dagslys i ei litt mørk hytte uten for store vinduer. Til arbeid.  Klarte det med grei margin. Klokka 17.30 lukket jeg døra og kunne begi meg på hjemvei.

Da hadde jeg dratt ut alle spikrene som var slått inn I kjøkkenveggene for å henge ting og tang på. De skal ikke opp igjen. Det så så rotete ut med alt som hang på veggen, alt fra grytekluter til fluesmekkere. Praktisk, ja, men ikke pent. Tipper jeg må gå noen runder med Gamle Gubben Grå før han er enig med meg i det.

Var litt spent på hvordan den grønne kjøkkeninnredningen ville stå til de brune veggene. Dama I malingsbutikken kunne jobben sin. Det ble kjempefint. Lurt å lytte til fagfolk i blant.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg