Hjemmeferie del 1

Sola skinte fra skyfri himmel da jeg sto opp denne første feriedagen.  Jeg tok med meg hundene og kom meg ut dit jeg trives best, ute i skauen. Stille, klar morgen. Litt bil-dur  det fjerne, men ellers bare vinden som suser i trærne og fuglesang.

Kjøpte med meg Aftenposten på vei hjem.  Ikke noe er som papiraviser når man har god tid.  Så da ble det frokost og en tekopp på trammen med papiravisene.  Ingen planer, bare sitte der og nyte morgenen, tekoppen og lese også de litt lengere kronikkene..

Vi har som vane her i heimen g style boligen litt lørdag formiddag, og så ta en tur til Hønebyen for litt shopping, og en tur på kafe.  Så etter en par timer med vaskefille og støvsuger var det en rask dusj, på med litt finere klær – og en tur til byen.

Vi pleier å ta kaffen på “Narum på senteret”, men siden Narum ikke er mer, og det i grunn ikke fristet å sitte inne på senteret  bestemte vi oss for Fengselshagen, og Brasseriet. 
Da ble det like godt varm lunsj og ingefærøl.  Stilig glass! Ja, og så måtte vi jo ha kaffe etterpå.

Stemorsblomstene i verandakassa på trammen har lenge vært et sørgelig skue. Så nå fikk vi kjøpt noen nye planter.  Er vi heldige holder disse til frostnettene setter inn, og det håper jeg blir lenge til.

Mens Gamle Gubben Grå laget middag, tok jeg meg en ny tur med hundene.  
Så ble det middag, et glass vin og en rolig avslutning på dagen i kurvstolene på trammen.  
Livet er herlig!

#hjemmeferie #brasseriet 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg