Søndagen gikk fort….

Plutselig et helgen over og jeg er tilbake på treningsleiren. Hvor ble det av søndagen?

Jeg sto opp når jeg våknet. 05.45.  Måtte på toalettet, og fant ut at jeg like godt kunne starte dagen. Får mer ut av den på den måten.

God tid med blogglesing og -skriving. Ja det gikk med to kopper te før jeg var ferdig.  Frokost spiste jeg og, selv om Gamle Gubben Grå ennå ikke hadde stått opp og varmet rundstykker. Fast søndagstradisjon i Drømmehuset at han gjør det. Når rundstykkene ble satt I ovnen tok jeg med meg Charlie Chihuahua og strøk på dør.  Kan ikke la han klore seg gjennom terrassedøra.

Charlie Chihuahua og jeg gikk en tur på 3,5 km.  Det var en nydelig høstdag, og selv om jeg måtte skrape is på bilen før vi dro av sted kjente jeg sola varme på slutten av turen.

Ja, det var sola som varmet! Det var ikke bare at jeg var varm etter fysiske utskeielser. Husk at jeg har vært på treningsleiren I snart to uker. Jeg er sånn topptrent de kaller.

En ting jeg har lært på treningsleiren er at det er viktig med restitusjon, altså hvile. (Og mat). Så etter å ha satt på oppvaskmaskin og spust lunsj tok jeg meg en ørliten strekk på sofaen.

Det er utrolig hvor fort tiden går når man tar en liten strekk. Må nok ha duppa av litt under pelspleddet jeg.

En drøy time med jobbing som tillitsvalgt ventet så.  Jeg trer ut av vervet 1.11.  For å gjøre overgangen for hun som skal overta så smidig som mulig er det mange som skal ha beskjed om bytte av tillitsvalgt.  Jeg må og ordne så hun får PC, frikjøp, funksjonstillegg osv.

Det er og en litt vemodig prosess å ta avskjed med en rolle jeg har likt så godt.  En rolle jeg synes jeg behersker og hvor jeg vet at jeg har utgjort en forskjell. Jeg må ta det litt etappevis. For dette er faktisk tøffere enn jeg hadde forestilt meg.

Det har ikke noe med arvtageren min å gjøre. Jeg tror hun vil fylle rollen på en god måte.

Så var det på tide å sette kursen mot treningsleiren. Med litt stopp tar det fort tre timer.  Fine kjøreforhold og en stor, flott måne.  Kom frem til treningsleiren rundt klokka 21.

Så på telefonen at en av tillitsvalgtkollegaene hadde ringt. Jeg ringte tilbake og vi fikk oss en god prat. Godt å snakke med noen som forstår. Som kjenner miljøet og meg.  Vet hva jeg står for.  Takk for omtanken. Takk for at du ringte.  Det gjorde godt. Samtidig er det en påminnelse på alt jeg forlater.  Der er relativt tøft å si farvel til så mye av det som har vært en stor og viktig del av livet mitt i flere tiår.

Helgen er over. Nok en gang har jeg lagt livet og hverdagen min bak meg og reist til treningsleiren.   I morgen er det full fart med trening og aktiviteter igjen.  Alle sier at jeg har godt av det. De har sikkert rett.  Men jeg savner livet mitt.  Det hadde vært så mye lettere å være her hvis jeg hadde noe å komme tilbake til slik de fleste andre her har.

 

2 kommentarer
    1. God morgen! Dagene fyker av gårde! Men du hadde en fin dag! Lykke til på oppholdet! Du får tenke mer på bokprosjektet ditt og glede deg til å skrive mer på det. Men jeg skjønner at du synes det er trist. Jobb-livet som smuldrer bort……..

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg