Trener for deg

Det gjelder å skape seg et image, skjønner jeg. Koste hva det koste vil holdt jeg nær på å si. For vet du at smarte, og muligens litt spreke, folk nå tar på seg jobben med å være din eller min Strava Jockey? 

Mens jeg ligger på sofaen og koser meg under pelspeddet eller koser meg med en kaffe-latte på yndlings-konditoriet kan jeg betale noen for å logge seg inn på min Strava-profil eller ta på seg min treningsklokke før de løper seg en skikkelig løpetur.
Etter endt løpetur kan jeg så dele på sosiale medier hvor sprek jeg har vært med Strava-kartet som bevis. Genialt ikke sant?
Eller muligens det med yndlings-konditoriet ikke er så genialt. Dumt hvis noen ser deg sitte der med kremkake og kaffe-latte for så litt senere på kvelden se på sosiale medier at du på den tiden visstnok drev bakketrening opp Ringkollbakkene.

Jeg kan forstå at det er gøy å skryte av hvor flink du har vært til å trene, hvis du faktisk har vært det. Kan å ha forståelse av at folk legger på litt når de forteller hvor spreke de er. Jeg har jogga hver kveld denne uka (ens sannheten er at det ble med to joggeturer.) Satte ny pers opp Ringkollbakka i går (Egentlig ikke løgn, da det er første – og siste – gang vedkommende gir seg i kast med de bakkene uten bil.) Men at folk faktisk går hen og betaler andre 25-30 kr kilometeren for å løpe for dem slik at de kan fremstå som noe de ikke er på sosiale medier, ja det var faktisk nytt for meg.

I de rette gruppene på fb og andre steder florerer det visst av slike annonser fra folk som gjerne tar en løpetur for deg. Og de nøyer seg ikke med å bare løpe. «Løper, sykler, ror og svømmer for deg. Du bestemmer tempo, lengde og rute. Vi kan alltid bli enige om pris!» er vanlige i annonsene.

Verden vil bedras. Jeg har ikke profil på Strava, og skryter sjelden av hvor mye jeg labber rundt med hundene. Fart og intensitet på de turene er forresten ikke stort å skryte av. Men vil du at jeg skal labbe en runde for deg blir vi sikkert enige om pris.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg