Da er april i gang.

For min del er vinteren nå helt over. At mesteparten av plenen fremdeles er dekket av snø overser jeg glatt.
Jeg har gitt slekta beskjed om at hvis noen av de skulle ha trang til å oppsøke mer snø og vinter så kan de la være å sende meg snap. Nå er det våren som har fokus i hodet til denne kjerringa. Og i dag viser våren seg fra sin beste side. Det er sol fra klar himmel og det er spådd 10 varmegrader. Denne dagen skal nyyytes!

10 grader er grensa for når jeg begynner å holde terrassedøra oppe. Litt usikker på hvordan det vil bli mottatt i dag. Det er noen her som er mer frosne enn meg. Ja, for store deler av flokken min er fremdeles samla. Datteren hadde egentlig tenkt å dra hjem i går, men hun drøyde så lenge at plutselig var det like greit å bli til i dag. Eldste Sønn derimot lengtet så etter alenetid etter å ha vært med familien på påsketur på ei lia hytte i 4 dager at han dro hjem litt etter at de kom fra hytta i går kveld.
Hvordan min ide med åpen terrassedør vil bli mottatt gjenstår å se. Det er et par timer før vi er oppe i de temperaturene.

Nå skal jeg først sitte her med tekopp og tastatur. Knotte ned noen kjerringtanker, lese blogger og nettaviser og bare kose meg.

Etter hvert håper jeg å få med meg Gamle Gubben Grå på en tur med hundene. Kanskje dumpe ned i kurvstolene på trammen med en kaffekopp eller nyte solveggen på terrassen. Lese litt bok i solveggen. Jeg er ferdig med den ene boka jeg skulle lese i påsken og godt i gang med nummer to. Og ja, åpen terrassedør.

Strikking derimot har det blitt lite av disse dagene. Svært lite. Rettere sagt ingen ting. Tror heller ikke pinner og nøster kommer frem i dag, men en skal jo aldri si aldri.

Ellers så har jeg vel ikke så store planer for dagen. Det er jo en helligdag. Man skal ikke ha så store planer, men ta dagen som den kommer. Gjøre det en har lyst til.

8 kommentarer

Siste innlegg