Det er min dag i dag…

Var oppe i otta som jeg pleier. Fikk opp Yngste Sønn lekende lett. Behøvde ikke å skrike opp loftstrappa en eneste gang.

Ut. Gamle Gubben Grå hadde lagt den greia jeg fikk av Høvdingen til jul over frontvinduet på Lille Bille, så det var minimalt med skraping av is. Og den isskrapinga som skulle til tok Yngste Sønn seg effektivt av.

Slapp å kjøre Yngste Sønn lenger enn til sentrum. Kunne liksom bare slippe han av på vei mot jobb. Ingen tur i mørket ut til Tyristrand eller Botilrud.

Hadde god tid til å fylle bensin på vei til jobb. Og bensinprisen var ok. Tror jeg. Gamle Gubben Grå er veldig opptatt av bensinprisene.

Kom på jobb. Fant greit parkering i første rekke, kort vei til personalinngangen. Bare tull, men gjør meg alltid glad.

Tok turen innom vaktrommet for å sjekke permen før jeg gikk i garderoben. Da jeg var på jobb sist hadde ikke ledelsen plottet inn sykemeldingen min, så jeg visste ikke hvilke dager jeg var sykemeldt og hvilke jeg skulle arbeide i hvitt. Men siden jeg skal arbeide 60% nå, to dager i hvitt denne uka, så regna jeg nesten med at jeg skulle arbeide i dag som det er mandag. Og hadde jeg fri, kunne jeg jo bare ta kontordagen min dom tillitsvalgt i dag og ikke på onsdag.  Jeg skulle ikke arbeide i hvitt i dag! Sjekka to ganger for å være sikker. Sjekka resten av uka. Jeg var satt opp på å arbeide i hvitt i morgen og fredag.

Så da bestemte jeg meg for bare å dra hjem. Kontordagen tar jeg på onsdag. Deilig å kunne forlate jobben 7.30, deilig å kunne ta det rolig en dag til. Nå tar jeg og svipper innom Kiwi på vei hjem. Så blir det lang frokost med aviser.  Kjenner at dette kan bli en fin dag.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg