Drømmebryllup i koronatid…

Det er sikkert flere enn meg som har fått med seg at Kokkejævel og andre som skal gifte seg ikke får lov til å ha mer enn 10 personer i kirken. under vielsen.  Kokkejævel vurderer litt humoristisk å flytte vielsen til Hennes & Maurit som kan ha 120 personer i sin forretning samtidig.  Jeg tenker at det går vel an å finne mer romantiske steder enn det.
Så her kommer kjerringas forslag til et romantisk bryllup – korona-style.

Ute kan man være mange.  Så hvorfor ikke ha vielsen i en kirkeruin?  Det finnes en del av dem rundt i landet.  Dette bildet er fra kirkeruinene på Nes i Akershus  Gamle Gubben Grå og jeg var der på en liten tur for et par år siden. Flott sted!

Litt blomster, lys og festpynta folk vil man fort klare å få den rette høytidsfølelsen her vil jeg anta. Nes kirkeruiner er veldig fine, ikke alle kirkeruinene er like fine. Men jeg tror det finnes fine steder i de fleste kommuner hvor man kan lage et flott utendørs arrangement En flott ramme rundt bryllupet sitt.

Og til Kokkejævel.  Jeg har sett et bilde av deg og Kjærest hånd i hånd i et tørrfisk-hjell.  Tror de er bildet på bryllupsinvitasjonen. Hadde ikke det vært en flott ramme for et nordnorsk bryllup?

Det finnes jo flere ruiner eller gamle bygninger enn kirkeruiner.

Vinter-brud ute betyr ikke skuterdress og topplue. Ta et googlesøk på brud og vinter og du kan drømme deg bort i de reneste eventyrbilder.  Skulle gjerne gjengitt noen av de her, men det er dette med opphavsrett….  Men det er mange bilder der som er enda mer romantiske enn bildene fra “Tre nøtter for Askepott”.

 

Tenk kreativt, tenk romantisk og jeg er sikker på at det går an å lage flotte bryllup som gir minner for livet akkurat som man drømmer om selv om et virus gjør at vi kanskje må tenke litt nytt.   Vi kan ikke la ungdommen sette kjærligheten på vent år etter år på grunn av et dumt virus.

Fotografer elsker vinterlyset, her kan man fint tenke seg et brudepar på brua…

Hva med å vies blant fjell og fjord på et utsiktspunkt?

Kronprinsens utsikt. Kjørevei helt frem.  Kleivstua eller Sundvollen Hotell rett i nærheten for fest etterpå.

På en bro over Vøringsfossen?

Eller hva med vielse i Nordre Park i Hønefoss under bybrua foran bildene på brokarene.

Eller hva med å ha bryllupet ved et idyllisk skogstjern en fin sommerdag eller tidlig høst?   Mulighetene er mange. Sett i gang planlegginga. Det finnes utrolig mange mer spennende steder å gifte seg enn på Hennes og Mauritz Jeg er helt sikker på at du klarer å skape ditt drømmebryllup selv o det er litt virus ute og går.

 

1 kommentar
  1. Hey, Maybe you wanna have some fun tonight?
   Meet the new adult rtal where you will find chicks from the area!
   http://www.roksy.pisz.pl

   Millions of women’s offers ready to show you today what they can do!
   Don’t let them wait, enter completely anonymously!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg