Smak er stikkordet i Frodiths lille januar-moro i dag.
Smak….., jeg smaker på ordet. Smak er liksom ikke noe en tar bilde av. Så jeg må tenke litt for å finne ut hvordan jeg skal løse denne oppgaven. Det er bra. Jeg liker å tenke.
Smak…. I kveld skal vi ha pepper-biff. Ingen lager pepper-biff som Gamle Gubben Grå. Det var faktisk det første måltidet han lagde til meg. Hvis jeg ikke husker helt feil (og det gjør jeg sjelden) er det 34 år siden i dag. Men det er ikke for å markere den dagen at det er biff til middag i Drømmehuset i dag. Vi skal ha gjester, og vi har bestemt oss for å servere Gamle Gubben Grås signatur-rett. Vel, jeg er ikke en slik vertinne som står og fotograferer maten før jeg serverer den. Ikke har jeg planer om å fotografere maten til gjestene mens de spiser heller. Noen ganger har denne kjerringa behov for å fremstå som bortimot normal.
Smak…. Jeg velger noe som ikke nødvendigvis smaker godt. Det sto ikke noe om god smak, gjorde det vel? Da stikkordet var vær var det ikke bare godt vær som ble publisert.
Jeg velger meg Svenskjävlär som jeg ble influert av Allan til å teste ut i høst. De smaker…. salt. Veldig mye salt, Det tok en tid, men nå er boksen tom. Så vil du ha “godteri” som varer lenge, gå for disse salte lakrisene. Gode er de ikke, men det tar en stund før du går tom.
Kan tenke meg pepperbiffen var god, jeg! 😃
Den blir garantert det.
Lakrisen høres ikke særlig ut, hvis den tar så lang tid 😀 Men som du sier, det står ingenting om GOD smak 😀
Hvis du liker å spise salt rett fra boksen smaker det godt.
Kos deg med gjester..Jeg er glad i lakris.. Så de hadde den på ute på Jeløya da jeg var der før jul.. Men tenkte på deg og husket hvordan du beskrev den.. Kjøpte ikke.
Smart! Vi har kost oss.
Du løste oppgaven bra:)
Takk!
Pepperbiff er jo sååå godt! Kos dere med maten!
Vi har kost oss med god mat og hyggelig samvær