Ikke noe galt med luktesansen….

Hei!
Jeg heter Kidd og jeg er en av hundene til Gamle Gubben Grå og kjerringa.  Det er jeg som får skylda når Charlie Chihuahua og jeg har hatt hjemme-alene-fest og funnet på litt gøy her i Drømmehuset.
Mulig det kommer av at Charlie Chihuahua er så kort i beina og tung i rumpa at han ikke kommer seg opp verken på bord eller i sofaer uten heisekran.
Vel, det er ikke sikkert jeg fortjener all skyld alene. Når “noen” har hentet bollen med ostepoprester ned fra bordet, for eksempel. Om det muligens var jeg som sto for hente-jobben, så var ikke Charlie Chihuahua vond å be når godsakene lå på gulvet.

Og den gangen med søppeldunken som var hvelvet ut over hele kjøkkengulvet. Jeg sto muligens for selve hvelve-jobben, men vi var to om å sortere søppelet ut over for å sjekke om det fantes noen godbiter. Og godbitene vi fant delte vi broderlig på. Mulig ikke noe sjakktrekk av meg å grave mine godbiter ned i putehaugen i sofaen, men man lærer av sine feil.

OK, jeg var kanskje litt dum da jeg hentet donutsene til Yngste sønn på bordet i gangen mens både Gamle Gubben Grå og kjerringa var hjemme. . Jeg burde ventet til jeg hadde huset for meg selv. Når ma blir tatt på fersken er det vanskelig å skylde på Charlie.

Her om dagen var det kjeft å få igjen.
Datteren hadde vært hjemme i helgen og satt igjen en stor pose med julegaver. Som vakthund synes jeg det er på sin plass at jeg tar litt ansvar og undersøker den posen litt nøyere. Ja, at ikke noen har plassert narkotika eller bomber i den. Jeg har sett slikt på film, og Datteren kom helt fra Oslo med den posen. Hadde kjørt både T-bane, Tog og buss. Fort gjort at noen kan ha stappet noe opp i den posen som Datteren ikke var klar over.
Så da Charlie Chihuahua og jeg hadde huset for oss selv tok jeg ansvar og startet utpakking av julegaver.
Eller jeg rakk bare å åpne en julegave før Gamle Gubben Grå kom hjem og ødela moroa. Den inneholdt sjokolade, eller noe som i det minste ser ut og lukter som sjokolade. Jeg rakk ikke sjekke om det virkelig var sjokolade.

Kjerringa ble like oppgitt. Hun må pakke inn gaven på nytt, og supplere med sjokolade. Hun mente at sjokolade med tydelige tann-merker etter hundetenner ikke bør gis bort i julegave.
Skjønner ikke det.

10 kommentarer
  1. Alle mann i arbeid! Gleder meg til nestemann blogger! Her må og alt passes på for “vaktmesterbikkja”! Ikke glemme å lukke døra til søppelbøtta, ikke sette søppelposen midlertidig i gangen..ikke la godsaker ligge igjen på salongbordet osv.. Bikkja vår hadde vært på bordet og fått tak i twist i skåla..beviset kom ut dagen etter…. smakte vel ikke så godt med papiret på! Høres koselig ut med Kid i huset, litt mer liv og røre for både to og firbeinte! God helg til dere alle!

   1. Kidd er en godgutt.
    Vi har hatt hunder i alle år men ingen så på godbit-jakt som Kidd. Så vi lærer oss nye rutiner.
    Hadde en katt en gang, Pinky, som stakk av med servelaten på brødskiva mi mens jeg satt ved frokostbordet og holdt brødskiva i hånden klar for å stappe den i munnen.
    Katta tok med servelaten og løp raskt mor verandadøra.

  2. Hahaaahaaaa, med Kidd på laget når de snart bloggtoppen. Moro å lesa, og så har eg helsing frå hunden her som stiller med sympati og bjeffar noko om at han kjenner seg att😂🐕

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg