Morgentur og tyske bakervarer…

Har man hunder må man ut, og ikke noe er så koselig som når jeg får med meg Gamle Gubben Grå på disse morgenturene.   I dag var en slikmorgen hvor jeg fikk lurt med meg Gamle Gubben Grå  ut etter bare en kjapp frokost.  Han droppa faktisk morgenkaffen kopp 2, og tok pizzarester fra i går som stående buffet ved skjærefjøla som frokost. 
Vi tok turen opp til Samajøen og gikk innover langs vannet.  Det var fint vær, -4 og relativt vindstille.  Men det var litt overskyet, og ikke det beste fotolyset .
Hundene fikk løpt litt, og Charlie Chihuahua som i begynnelsen var livredd ute i ødemarka spurter fornøyd av gårde sammen med Toby. Det er gøy å se at også Charlie kan være ordentlig hund.  Toby er en gammel hund.  Går vel inn i sitt 16. år, og etter 3 km var det nok tur for han…Vi lar han bestemme når det er på tide å snu, og han gir i grunn svært så tydelig beskjed. 

På hjemveien stoppet vi på Hallingby og kjøpte med oss ferske rosinrundstykker og loen briks fra i går.  Jeg vet jeg har sagt det før, men jeg kan ikke få fullrost denne lille, hyggelige kaffeen som ligger, av alle steder, i Ådalen, og har spesialisert seg på tyske bakervarer fra sitt eget hjemmebakeri.

Hjem til brunsj med god samvittighet og gode bakervarer.
Et par kopper te og gårsdagens helgeaviser og dagen er perfekt.
Nå har hundene og Gamle Gubben sovna,, og jeg skal vel få unna litt husarbeid.

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg