Nå kan høsten bare komme….

Isabell Raad er fremdeles øverst på bloggtoppen, og hun er klar for høsten sier hun og deler noen bilder av klær fra Nelly.  Jeg studerer bildene og tenker at akkurat nå, i det sola er i ferd med å stå opp og dagen starter så våkner antakelig Isabell i et telt på ett eller annet gudsforlatt sted i vårt kjære land. Hun erjo for tiden med på 72 grader nord kjendis.  Jeger rimelig sikker på at antrekkene hun deler bilde av ikke passer helt inn der hun er nå.
Kjenner jeg gleder meg til å følge det dramaet over nyttår.

Jeg, jeg er helt oppe på en 13. plass!! Klyp meg i armen, men det er sant!

I likhet med Isabell liker jeg å gi meg små motivasjonsgleder til å sparke i gang en ny arbeidsøkt, som jo høsten er for de fleste av oss.  Vi starter liksom opp på nytt når sommeren er over og alvoret begynner igjen.  Sånne motivasjonsting kan for meg være ei ny skrivebok eller en ny penn – eller “ja-takk-begge-deler!

Jeg har alltid likt høsten.
De fine klare høstdagene med nydelig luft og nydelig lys til fotografering.
Alle fargene. Høsten er vakker.
Regnværskveldene med tente stearinlys, varm te, fyr på peisen og en god bok. Late seg under pleddet med verdens beste samvittighet.
Høsten har alltid vært min årstid.

Siden Isabell deler bilder av høst-garderoben, og jeg vandra rundt i sommerkjolen senest i går begynner jeg og tenke på om jeg har ytterklær til høsten.  I fjor var jeg jo så heldig å finne ei boblejakke nede på klesrommet som jeg helt hadde glemt.  Den holder i massevis i år og. Men det er lenge før den blir hentet opp fra kjelleren. Leste jeg ikke et sted at vi skal få en ny bølge med temperaturer over 20 grader?

Jeg har en frakk, og den rosa olajakka og for ikke å snakke om den oransje soft-shell jakka jeg kjøpte i sommer.. Det holder en stund.  Behøver ikke løpe og kjøpe., selv om den stor-skjorte-jakka til Isabell så veldig god og varm ut.

Det durer i kaffemaskin.  Da har Gamle Gubben Grå stått opp. FINT!! For jeg trenger en fotograf til å ta noen fine antrekksbilder før jeg svinser ut i høstdagen fremdeles kledd for sommer.

Ps. Gamle Gubben Grå tok mange bilder. Jeg bestakk han med den nyeste boka til Jo Nesbø. Men siden han var mer opptatt av å dokumentere dobbelthaker enn å dokumentere antrekk, så ble flesteparten slettet. Litt stolthet har denne kjerringa fremdeles.

 

19 kommentarer

Siste innlegg