På skattejakt…

Jeg måtte en tur til Drammen i dag. Og på hjemveien ble det som så mange ganger før en tur innom Fretex.  Jeg formelig elsker å lete etter skatter på slike butikker.  Fretex på Åssiden er min favoritt. Rent, ryddig og varene blir presentert på en god måte.

Selvsagt kom jeg hjem med noen funn.  Det er sjelden jeg går tomhendt der fra, og nå har jeg ikke vært der på lenge.

En kjole! Det er ikke så ofte jeg kjøper klær på Fretex. Lite i min størrelse. Kjolen er en slenge-kjole. Altså en kjole jeg kan slenge rundt i til hverdag. Jeg går helst i kjole fra mai til september. Og trenger slike kjoler jeg ikke er så redd for  og kan brukes både når jeg vasker gulv og om jeg skulle finne på og rote litt i kjøkkenhagen. Kan sikkert slenge innom Kiwi i den og, selv om jegkanskje ville valgt en annen  hvis jeg skal kaffelere med Datteren eller ei venninne.

Når vi snakker om kaffe. Jeg kjøpte meg og et krus selv om jeg sikkert har mange nok fra før. Likte kruset og likte størrelsen. Perfekt tekopp.

Så kjøpte jeg to interiørblad.  Elsker å sitte og bla i interiørblad og finne hode ideer jeg kan prøve ut i praksis enten her i Drømmehuset eller på hytta. Sånne interiørblad er en del billigere på Fretex enn på Narvesen for å si det sånn. Ja. Jeg vet at det ikke heter Narvesen lenger.

Tilslutt kjøpte jeg et bilde. Det er perfekt til jaktslottet jeg ikke har.  Men i og med at jeg kaller stilen jeg prøver å gjenskape her I Drømmehuset for “Herskapelig” så synes jeg bildet vil passe utmerket. Så får jeg heller ta det  med på jsktslottet hvis jeg skulle få et slikt en gang.

 

 

10 kommentarer

Siste innlegg