Rett fra levra til motebilde i Helvete

I dag da jeg som vanlig klikket meg gjennom toppbloggerne for inspirasjon for mine refleksjoner stoppet jeg opp ved Bunny og innlegget Direkte fra Helvete – Satans mote. Jeg skal komme tilbake med mine refleksjoner om det innlegget straks, men først må jeg få komme med en stor og ektefølt unnskyldning til Bunny.

For i innlegget Bunny skrev før moteinnlegget fra Helvete, Dagens betraktninger, var det bilde av en heks!  Jeg har alltid vært fasinert av hekser! I innlegget ser jeg at Bunny påpeker at jeg har hermet ette han når jeg lagde meg slagord i går.  Det var faktisk ikke tiltenkt, men jeg ser jo at Bunny har rett i at det kan se sånn ut.
Rett fra levra, men snill på bunnen er en beskrivelse av meg som har blitt brukt av kollegaer i flere tiår. Det er relativt dekkende også for bloggen og kom dalende ned i hodet mitt da jeg satt og grublet på hva jeg skulle velge som slagord. Bunny var faktisk ikke i mine tanker.
Men, ha har et poeng. Han brukte rett fra levra først.
Så, Bunny, håper du tar i mot denne unnskyldningen. Du skal selvsagt få ha levra di i fred. Jeg kommer til å skifte slagord i løpet av dagen. (Må bare finne på det ultimate slagord først. Hjernen jobber på høygir akkurat nå.)

Så fra levrer, via hekser og til motebildet i Helvete. Det var innlegget om Satans mote jeg skulle kommentere.

Det sies at klær skaper folk.  Men å hevde at menn sakte men sikkert blir “homofilisert” hvis de går med ledige joggebukser med eller uten undertøy, slik  det hevdes i klippet fra fb som Bunny deler, blir litt vel drøyt.

Djeveltilbederne designer disse motene for å besudle samfunnet.

Setningen er mer latterlig enn provoserende. Men når latteren stilner sitter en igjen med en ekkel følelse. Det finnes faktisk folk som mener dette. Fb profilen er reell, jeg har sjekket. Om det er en ekte eller falsk profil, vet jeg jo ikke. Men det finnes folk der ute med slike tanker. Det er trist, og skremmende.

Hva som bestemmer hvem man blir forelsket i, hvem man blir tiltrukket av, tviler jeg på at finnes i joggebuksa.  Det er nok mer komplisert enn som så.

Jeg kan heller ikke forstå hva som er så interessant med hvem andre mennesker måtte få varme følelser for eller har sex med.  Så lenge folk holder seg unna Gamle Gubben Grå er jeg fornøyd.

 

 

 

 

8 kommentarer

Siste innlegg