Ladet batterier

I dag har jeg vært hjemme og ryddet litt i huset. Etter to arbeidsdager på 15  og 11 timer var det deilig å være husmor. En times tur med hunden hvor den fikk løpe uten bånd rundt i nysnøen var en frisk start på dagen. Så lang frokost med avisen. En kopp Mocca fra kaffemaskinen og rask gjennomlesing av helgeavisene og post fra hele uka tok jeg meg og tid til.

Har testa mannens nyinkjøpte vaskemaskin slik at skapene kan fylles opp med rene klær etter snart en uke uten vaskemaskin. og et vaskerom som i grunn var fullt allerede før den gamle vaskemaskinen sa takk for seg  .Ble svært glad for å se at mannen hadde plassert den nye flotte vaskemaskinen et stykke opp fra gulvet. De centimetrene gjør underverker for min vonde rygg. TAKK!!!

Fyr på peisen og en mamma som var hjemme ble satt pris på av tennåringsguttene når de kom hjem fra skolen og datteren og jeg fikk oss en lang telefonsamtale midt på dagen. Koselig.

Mannen lagde deilig middag da han kom hjem fra jobb. Det er alltid luksus å ha en kokk i huset. Jeg kjenner stresset slippe taket, skuldrene senke seg og overskuddet komme tilbake.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg