Alt jeg gjerne vill, og tiden som ikke strekker til….

FRIDAG i dag. Det er godt. 

 Etter en travel uke med mye jobbing og to dager på konferanse etterfulgt av arbeidshelg er det mye i heimen som må tas igjenn. Gulvene er fulle av hundehår og annet bøss. Opvaskbenken er overfyllt, Bak døra på soverommet renner skittentøyskurven over av tøy som burde vært bært ned i vaskerommet. Regner med at vaskerommet og renner over av vasketøy. I tillegg burde jeg malt vaskeromsveggene og flislagt vaskeromsgulv. Både maling og fliser er for lengst kjøpt inn. Ser man seg om i heimen er det nok av ting og ta tak i. Jeg liker å pusse opp å ffå det pent rundt meg, men det er så tidkrevende og tid er noe jeg føler at jeg har mangelvare på.

Det er en flott høstdag. Det er første oktober. Også i marka er båndtvangen opphevet. Burde tatt en lang tur i skauen med hunden og latt den løpe løpe løpe.

Foreldrene mine. De får jo besøk av sønnene mine jevnt og trutt. Men jeg burde og tatt en tur. Kanskje hjulpet Mamma litt i huset.

Egentlig burde jeg reist på tillitsvalgtskontoret å få unna litt av alt arbeidet som ligger og venter. Vet det er purringer på enkelte miler og jeg burde ha skrevet den mailen og forsøkt å påvirke styret slik at de tar de riktige beslutningene. Snart er det landsmøte og valgkomiteens instilling skal pressenteres. Det er min jobb å skrive den pressentasjonen….

Var det ikke et par saker jeg lovte å følge opp på forrige styremøte i politikken? Og når var egentlig påmeldingsfristen til den konferansen og hvordan arbeider jeg den dagen? Kan jeg melde meg på må jeg søke fri?

Høstferie for gutta. Burde finne på noe gøy med dem. (Nå er de ikke hjemme i dag, så det døyver litt av den dårlige samvittigheten.)

Venninnene har jeg ikke sett på lenge. To har fått nye partnere i det siste.. Hadde vært gøy med et vennelag men det må arranggeres og det er det som regel jeg som må gjøre.

Sosialt ja.. Hvem var det som lovet å lage et kåsseri til julebordet? Jo jeg…

Men nå har jeg ikke tid til å skrive mer. Kom akkurat på at jeg ba en kunstner komme innom meg på jobb i kveld med et bilde jeg har kjøpt men jeg har jo fri. Må få tak i han og gi beskjed… (hvorfor bjeffer hunden ute på gårdsplassen? Kommer det gjester hit nå??? Hjelp)

 

 

3 kommentarer
  1. Hm!
   Du er nesten litt kopi av meg (eller jeg av deg).
   Jeg ble både svett og forkava av alle dine planer. Kavet gjennom hverdagen. Får håpe du syns det er fint likevel. For meg begynner det å bli for mye.
   Jeg tenker på hvordan vi kaver vi mennesker av dette samfunnet…….
   Ønsker deg en fin dag, og at planer og gjennomføring går litt hånd i hånd. 🙂

  2. baki:
   Dagen ble bra. Har stort sett drevet ute i hagen i det fine høstværet mens gubben har tatt seg av klesvask og lang tur med hunden. Hybelkaninene hopper fortsatt rundt, men de tar vi en annen dag.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg