Siste fridag…

Så er siste fridag over. I morgen venter arbeidshelg på radiologisk. Det er sikkert nok å gjøre. Fridager, festlige lag, åpne slalombakker og forventet hålkeføre tyder ikke på en rolig helg. Men man kan jo krysse fingrene og håpe. Mailboksen er for håpentligvis ikke for full, siden alle tillitsvalgte og små og store sjefer  sikkert har hatt juleferie. Men tror jeg har noen ubesvarte fra før jul… <Hvis jeg altså skulle finne tid til maillesing og svaring.

Jobben innhentet meg allerede i dag. 2 SMS fra sjefen om bytting av vakter, starte litt før i morgen etc.  Det er visst sykdom på jobben og problemer med å få kabalen til å gå opp. Desverre kunne jeg ikke være behjelpelig denne gangen.

Men siste fridag har blitt nytt til fulle.  Jeg har virkelig trengt disse fridagene. Har ikke skjønt hvor sliten jeg har vært før jeg ga meg anledning til å ha noen rolige dager. Gamle Gubben Grå listet seg ut og på jobb allerede i grålysninga. Litt over 8 ringte Høvdingen og sa det var kaldt og at pilketuren med guttene ble utsatt til en mildere dag.  Greit nok, men det var en kald fin vinterdag og selv om det var 15 kalde grader bega jeg og Kjøteren oss ut på tur.

Vi kjørte opp til et skogstjern oppi åsen her og gikk innover. Kjøteren slapp å ha bånd og sprintet fornøyd frem og tilbake bare avbrutt av glade snøbad. Granene sto snøtunge og sola fikk det til å glitre i snøen, men kaldt var det.  Displayet i bilen viste 19 kalde da jeg parkerte. En times tur fikk holde i denne kulda. Da var kinnene røde, øyevippene frosne og Kjøteren hadde fått nok snø festet til pelsen.

Vel hjemme koste jeg meg med litt mat mens jeg så gjennom vårens moter i to kleskataloger som lå i postkassa. Unte meg å litt lesing av et ukeblad og å få lest avisen ordentlig. Har man fri så har man fri.  Siden jeg hadde fri og Gamle Gubben Grå var på jobb tenkte jeg jeg skulle lage middagen. God ordentlig norsk (eller kanskje svensk?) middag. Jeg lagde ølbrasert juleskinke med gulrotstappe og mandelpoteter. Det fallt i smak både hos Gubben og guttene

I kveld kom ei god venninne en tur. Det ble en hyggelig juleprat mens vi koste oss med gløgg og pepperkaker. (Tror familie og venner ikke ser på meg som spessielt smart så mye gløgg som jeg har fått i julegave i år…)

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg