Katta i sekken….

I dag har Gamle Gubben Grå og jeg vært på auksjon. 

Masse fint,men det vi virkelig hadde lyst på ble for dyrt. Mye fin teak som gikk utrolig billig, men det er ikke helt vår stil… Hadde datteren bodd nærmere kunne det blitt litt komoder og slikt til henne. Men en komode eller to er ikke slikt man tar i kofferten når man tar en svipptur nordover.

Vel, vi kom ut igjen med en eske duker. Kjøpt totalt usett, men for 50,- kr hadde det vært nok med en duk som var fin før handelen lønna seg. Da jeg så gjennom esken etterpå var det mange plastspisebrikker, papirduker, og noen virkelig slitte duker. Alt dette gikk rett i Fretex kontaineren på parkeringsplassen. Men det var da noen hyggelige juleduker og noen vevde løpere som kan passe på hytta, så det ble jo litt fangst.

To krakker ble det og. Blå med blomster. Tenkte de som nattbord på hytta, men etter å ha sett nærmere på dem tror jeg ikke det. De er for små og spinkle… Får tenke litt å finne på noe kult med dem. De kostet bare 50,- kr de og. 

Kjøpte det jeg er mest fornøyd med, en skinnpuff fra 70 tallet tenker jeg. Den skal vi ha i loftstua. Loftstua har vi tenkt å inrede med 60 – 70 talls møbler til ei hærlig hippie – hule..Der vil nok den gjøre seg. Der er det og så lavt under taket at det er kjekkt med lave sittemøbler.

Ellers fikk jo Gubben med seg noe verktøy til hytta.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg