Plutselig må noen jobbe….

Før helga skrev jeg om at jeg stiller liste til valg på ansattes representanter i styret.

En alternativ liste skaper arbeid og hodebry for så mange.. Vanligvis har alt vært såre enkelt. De tre store organisasjonene har stillt en liste, kranglet seg i melom kanskje men til sist blitt enige om hvem som skal sitte i styret og hvem som skal være vara.  Så når disse tre har blitt enige på kammerset har valget vært gjort.

Når vi nå stiller en alternativ liste får alle ansatte mulighet til å være med å bestemme hvem som skal representere dem og deres interesser i styret.  Fra før å være en en-parti-stat har vi nå gått til å være et demokrati i praksis.

Det at det blir to alternative lister betyr mer jobb for så mange. Valgstre må jobbe. De må arrangere et valg for første gang i Vestre Viken sin historie.  Det medfører sikkert en del planlegging og praktisk arbeid og også en viss kostnad for Helseforetaket.

Har også hatt nummer to på lista vår på telefon. Han har regnet ut at vi har  ganske store muligheter for å få inn meg og kanskje han.  Men valget gjør seg ikke selv. Det er hardt arbeid de tre ukene frem mot valget for å gjøre kjent at det er to lister, mobilisere folk til faktisk å stemme og få de til å stemme på oss.

Kandidatene på den andre lista har de samme utfordringene.

Hva er det jeg har stellt i stand nå da??

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg