Flotte dager i Harstad….

Har hatt noen fine dager på besøk hos Datteren i Harstad.  Hun har bodd der oppe nå et halvt års tid, så det var sannelig på tide at Mamma tok seg en tur….  Men  nå har vi kost oss sammen i fem flotte dager. Jeg har fått ladet batteriene, slappet av og kost meg masse sammen med Datteren og hennes Sambo.

Ankom Harstad tidlig lørdag morgen med fly.  Kofferten kom og ankomsthallen tømtes, men ingen Datter dukket opp. … Hm burde mor og svigermor snarest finne første fly sørover igjenn mon tro?  Men de to murmeldyrene hadde bare forsovet seg.

Harstad er en flott by som ligger vakkert til mellom majestetiske fjell og en natur som trollbandt meg sist jeg var her for 24 år siden.  Den gang hadde jeg sommerjobb her oppe på røntgenavdelingen. På mange måter en eventyr-reise, selv om jeg savnet venner, kjæreste og familie sørpå.

For en søring og innlandskvinne er det fasinerende med himmel og hav, så det ble noen bilder. Synd bare at det var så glatt, jeg klarte ikke å gå å nyte utsikten samtidig. Eller lete etter flotte fotomotiv. Jeg måtte jo hele tiden studere underlaget for å se hvor jeg satte beina.

Det ble og tid til litt “Harstad by night” fotografering,

Men fem dager går raskt og snart var det på tide å si Hade til Datteren og sende kursen sørover igjenn. Jeg kommer tilbake når isen har smelta og jeg kan virkelig nte å gå rundt i byen og de flotte omgivelsene.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg