Planlegging av 50 års dag….

GamleGubben Grå fyller snart 50 og jeg planlegger fest.

Han satte to krav.At festen ikke skulle være  hjemme hos oss fordi da ville jeg stresse livet av han med å kreve ryddig garage, striglet gårdsplass og hage. Ryddig i alle rom inklusiv kjellerboder + oppussing av halve huset. Og at han, som er kokk med 30 års erfaring, ikke skulle lage maten eller stå på kjøkkenet på festen.Syns kravene hørtes fornuftige ut, så de ble innfridd.

Festlokale er leid, langt oppe på fjellet. Og i dag tok Kjøteren, Gamle Gubben Grå og jeg en tur for å studere området rundt. Det var en frisk tur i sterk vind og tåke, og fremdeles lå snøen dyp i hele området.  Men du for et flott sted.!!! Her skal det bli gøy å planlegge aktiviteter  ute,   Skal bli spennende å følge været i ukene som kommer og se hvordan det går med snøsmelting  og bare myrer.  Håper og på litt bedre vær på den store dagen,. Men gjestene har fått beskjed om å kle seg godt og etter været og gjort oppmerksomme på at vi skal være mye ute, så det går nok bra. Det fins ikke dårlig vær, bare dårlige klær…

På veien hjem tok vi en tur oppom den lokale delikatessebutikken. Litt prøvesmaking må til før vi bestemmer oss for menyen. Så til kveldskosen i kveld blir det testing av forrett. Vi må jo sikre oss at manten blir så enkel at selv jeg kan lage den….

Det er gøy å planlegge fest for Gubben min. Men mye står igjenn og jeg vil så gjerne at dagen skal bli helt fantastisk minneverdig. En dag han kan tenke tilbake på og glede seg over lenge.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg