I morgen kommer Datteren…..

Å som jeg gleder meg. Datteren som er bosatt langt der oppe i nord kommer på besøk i morgen og skal være en hel uke.  140 mil er mange mil, så det går en stund mellom hver gang vi ser hverandre.  Nå er det  53 dager siden hun vinket avskjed etter å ha fulgt meg til flyplassen etter min Nord-Norge tur.  Og i morgen, når jeg kommer hjem fra dagens slit er hun her.

I en uke skal vi kose oss. Lange frokoster, dype samtaler, og kanskje litt shopping.  Jeg har tatt ut ferie i pur glede og forsøker desperat  kutte ned på møtevirksomheten.  Selv om hun er her for å ta eksamen, og jeg strengt tatt tok ut ferie for å gjøre i stand til Gamle Gubben Grås 50 års lag helga deretter så blir det sikkert tid til mye kos for det. Jeg gleder meg i hvertfall til å få solstråla mi hjem.

Og tenk, når hun drar opp igjenn etter en uke, er det bare 5 dager til hun og Sambo kommer tilbake for å være med å feire Gamle Gubben Grå.  O lykke. endelig flere damer i huset. Det er litt trist for meg kun sammen med Gamle Gubben grå to tennåringssønner og Kjøteren

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg