Endelig kom våren…

For en nydelig maidag!!!!  

Sola skinnte fra blå himmel og temperaturen krabbet opp mot 20 tallet. Det har vært en nydelig dag.

Opp i otta og få tenåringsgutter avgårde på skogplanting med Bessa.  Gøy at guttene trives sammen med min gamle far. Her er det mye kunskapsoverføring.   Jeg vet guttene setter pris på disse dagene med Bessa og at han setter pris på å ha de med seg.

Så var det frokost med Datteren og Gamle Gubben Grå før jeg og Datteren tok med oss Kjøteren og gikk en tur.  Det er så fint i skogen på denne tiden av året, og siden været var bra og selskapet så hyggelig var det virkelig trivelig. Kjøteren fikk årets først bad i elva.

Etterpå dro Datteren, Gamle Gubben grå og jeg på loppemarked. Kom ikke hjem med så mye skrap men heller ikke de største skattene… Men vi hadde en trivelig formiddag. Å det er så kos at datteren er hjemme.

Etter loppemarkedet nøt datteren “sydenturen” sin på terassen hjemme med litt solbading. Jeg fikk unna litt avislesing  og litt smårydding  i hagen i det flotte været  Så var det tid for årets første utepils på trammen mens Datteren lagde middag til oss. Rotmos og biff. Vår første middag på terassen ble intatt i det sola gikk ned.

En tvert i gjennom herlig dag.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg