Kontordag. I dag skal jeg få gjort mye….

Våkenr av at eldste tennåringssønn står i soveromsdøra. “Sjekk klokka di” sier han dr han står med yttertøyet på. Hjelp. Klokka er snart 07.30.  Eldste tenåringssønn går på sklebussen. Yngste tenåringssønn sover fremdeles. Morgenkaos. Men gutten når skolen i tide, og jeg drar på jobb.

Snkker med kollegaer. Det er litt behov for lufting av frustrasjon. Folk er slitne.  Bestemmer meg for å ta en av nattevaktene i helga og slippe dagvakt på fredag. Har behov for litt hjemmetid.

Så går turen til Bærum.  Er med to medlemmer på samtale med sin nye sjef De skal ha samtale om arbeidsvilkår og arbeidsinstruks før de skal over i stabsstillinger. Møtet går bra. Enighet i gruppa. Morro og være med på slike møter.

På vei hjem stikker jeg innom et hagesenter. Oase i hverdagen og det blir med noen blomster og noen grønnsaksplanter hjem. Så er det kontoret igjenn. Stikker innom sjefene. Har dere fått dekket oppp nattevaktene? Det har de ikke hatt tid til. Nei, å sikre forsvarlig bemanning er nedprioritert oppgave. Det løseer jeg jo alltid. Noen må ta vakta, og ansvarsfølelsen blant medlemmene er stor. Snakker med ferievikaren. Hun føler seg ikke klar for nattevakt, og eg støtter henne i den avgjørelsen.   Får sett gjennom ferieturnusen og sendt den tilbake med nye inspill og forlag på løsninger. Håper den blir ferdig nå så den kan bli godkjent innen fristen og medlemmene snart får vite hvordan de skal arbeide.

Datteren og Sambo har skillt lag. Datteren flytter hjemover om en månedstur og må ha et sted å bo. Hun kan selvsagt bo hjemme for en periode, men det hadde vært kjekkt å ha en leilighet på plass når hun kommer. Garagen vår er full og vi har liten plass for et flyttelass. Hun har bodd hjemmefra så lenge. Det er nok best for alle parter at hun ikke flytter hjem.  Rimelig leilighet sentrumsnært. Jeg ringer og går på visning. Datteren får se bilder og avgjøre.

Handler litt mat og er hjemme klokka 20.00. Lager middag. Prater litt med Gamle Gubben Grå. Leser litt i et interiørblad og stuper til køys før midnatt. Ikke verst.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg