En litt mer avslappende dag…

Opp og vekke guttene.

Så en liten tur med Kjøteren før handling og frokost med avisen.

Unner meg så litt kvalitetstid med datteren, en telefonprat med Datteren og litt husarbeid.

Så ringer eldste tennåringssønn. Han rakk ikke bussen, og mener han har store problemer. Neste buss går ikke før om en time.  Hører han girer seg opp. (Han har asperger 0g slike småting kan være “katastrofale” for han. Slapp av. Jeg kommer og henter deg.  Vel fremme spør jeg han hvorfor han mener han har store problemer bare fordi han ikke rekker en buss når det kommer en ny om en time? Jo Bessa hadde sagt han skulle ringe klokka 15.00 og da måtte han være hjemme.

På vei hjem får vi øe på yngstemann på gangveien 3 km hjemmefra og tar med han og. Han rakk ikke sin skolebuss fordi læreren hadde flytt skoledagen til idrettsplassen og da rakk de ikke tilbake til skolen til bussen gikk.  Ikke så nøye. Det er jo bare en elev som da må gå de 4.5 km hjem og ungdommene har sikkert ikke noe annet å drive med…

Hjemme rekker jeg en rask dusj før jeg drar til Drammen  Middag med de andre i forhandlingsutvalget. Feire at vi er i havn. Koselig kveld med deilig mat og munter prat. Vi er en fin gjeng som trives sammen.

Hjem ca klokka 23.00. Godt jeg bytta den dagvakta i morgen til natt så jeg kan ha en litt rolig start på morgendagen.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg