En bedre dag i dag..

Javel, så måtte jeg opp klokka 09.00 for å kjøre Datteren på jobb.  Men når jeg sto opp viste det seg å være en strålende klar høstdag.  Så jeg tok med meg Kjøteren når jeg kjørte Datteren og dro rett på skauen før frokost.

Kjørte opp til Ringkollen og inn til Jonsetangen.  Stille morgen. Helt klar høstluft. Jeg lot Kjøteren løpe og hinket meg innover veien et stkke. Første turen på skauen alene med Kjøteren på flere måneder.  Det ble ikke den alt for lange turen, men det var deilig og være ute igjenn. Deilig å være i stillheten på skauen. Sjelefred.

 

Etter en liten tur satt jeg på stranda og så utover Øyangen mens Kjøteren svinset rundt. Et lite bad tok han og, men det fristet ikke meg.  

Snart meldte sulten seg, og jeg reiste hjem til lang frokost med avisene. Det smakte ekstra godt etter en tur ute. 

Så ble det husarbeid en liten time før jeg fikk narret med meg Gamle Gubben Grå og Kjøteren på en ny tur. Denne gangen i litt mer urbane strøk og med fotoapparatet på slep. Både det lille hendige som alltid er med, og det store speilreflekskameraet.  Kjær hobby, men skal jeg knipse, må jo noen andre holde hunden.

I dag var det detaljer som var målet for fotograferinga. 

I kveld ble det deilig middag som Gamle Gubben grå lagde, og etterpå hadde vi familie quitz.  Gubben vant begge rundene,  mwen det var godt å se at huet mitt virket og. Vanligvis er jeg quizmaster, men i kveld avløste jeg yngste sønn i siste runde, og han var ouizmasteren.

En hyggelig søndag.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg