Lørdag og fri

I dag er det ingen her i huset som skal opp og ut til noe bestemt tidspunkt, så i dag kunne jeg sove til jeg våknet av meg selv. Det føltes utrolig godt å vite det da jeg krøp under dyna i går kveld.  Jeg er så utrolig sliten og trøtt for tiden, og har følelsen av aldri å komme ajour med søvn. 

 

Så selvsagt var jeg lys våken lenge før klokka ble 08.00.  Typisk.  Og siden det virket nytteløst å rope på Jon Blund kunne jeg like godt stå opp. 

Mobilen hadde ligget i veska siden i går, og var selvfølgelig tom for strøm.  Hadde ikke før fått koblet til laderen og logget meg inn før den begynnte å ringe. Det var Datteren . Vi hadde avtalt at hun skulle komme en tur hit i dag, så da ble det å kaste i seg frokosten og dra og hente Datteren.

Tok med meg Kjøteren samtidig og fikk med Datteren på en liten luftetur med Kjøteren før vi dro hjem

Så var det koselig samvær med Datteren og resten av familien. Jeg forsøkte til og med å steike vafler, selv om det ble temmelig misslykka før en av Tennåringsgutta overtok.  Det er lite husmor i meg, når jeg ikke en gang klarer å steike vafler…

Søsteren sendte SMS og ba oss på lunch, men vi får ha det til gode til en annen gang.  Det er så kos å ha Datteren hjemme. og vi hadde og program for dagen – selv om det kanskje ikke ble holdt……

Kjørte Datteren på jobb og kom hjem til nesten ferdig Tacomiddag. NAM:  Etter en uke med så og so bare fiskemiddager var det godt med godt krydra kjøttmat.

Nå er det lørdagskveld, fyr på peisen, vin i glasset og bare å nyte livet.  HVa har du brukt lørdagen til?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg