GGG – Gretne Gamle Gubber

 

Gretne Gamle Gubber finnes i hopetall på kommentarfeltene på nettavisene. De er i mot innvandring, nye bygninger,  nye veier, nye planer generelt og alle politikere spesielt., Med sine sure kommentarer og sin trang til å tro at deres syn er det eneste rette forpester de debatten med personhets og trakassering. 

Vi har en Gretten Gammel Gubbe på boligfeltet her. En som spyler hellene sine med høytrykksspyler minst to ganger i uka, jager hvert litte løvblad ut av eiendommen med løv blåser før de får tid til å lande i hagen hans og ser mistroisk på lekende barn på sparkesykkel, luftende hunder eller kvinner med rødvinsglass som ler litt for høyt på sin egen terrasse..

Det finnes Gretne Gamle Gubber (av begge kjønn) på en hver arbeidsplass. Mennesker som koser med misnøyen og liker seg best når de kan si noe negativt om noen. Da aller helst noen i en annen yrkesgruppe, en annen avdeling ett annet nivå i hierarkiet.  De vet så godt hvordan alt burde løses, hvordan alt  kunne fungert så mye bedre hvis bare…….. og de holder alltid kjeft på avdelingsmøtet

De fleste av oss har også minst en Gretten Gammel Gubbe i nær familie. En far, eller svigerfar som alltid vet best..  Som vet hvordan vi alle burde vært, oppført oss, tenkt og ment. og hva vi alle til enhver tid burde ha gjort..

Det mest irriterende er at når vi kjenner riktig godt etter, så sitter det en liten Gammel Gretten Gubbe i oss alle.

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg