En kiosk med utsikt over vannet………

 

En kollega av meg sier at hun ønsker i blant at hun heller arbeidet i en kiosk med utsikt ut over fjorden.  Dette er en ung, fremadstormende kollega med Bachelor, videreutdanning og avansementstillinger i ballasten. En liten streber, vil kanskje noen si.  I hvert fall ei svært oppegående dame som ikke skygger banen for utfordringer, og er et arbeidsjern uten like. Stå-på-person som nok trives best med et aktivt liv.

Så hvorfor ønsker denne høyt utdannede kvinnen seg til et liv i en dårlig isolert tre-bu ute i ødemarken?  Jeg tror ikke det er på grunn av noen utpreget fascinasjon for bleke unge menn i blomstrete shorts 

Kanskje fordi hverdagen til denne kollegaen som mange av oss andre røntgenfolket er å arbeide i halvdunkle rom hvor eneste lys er blafringen fra de mange dataskjermene. 

Kanskje fordi arbeidsmengden til tider er så mye at man føler seg lenket til arbeidet uten mulighet for å komme fra. Ansvar og problemløsing fortsetter å svirre i bakhodet selv når kontordøra låses og man kan gå ut i sollyset å ha fri.

Det det handler om er å skape en hverdag hvor det er mulig å legge utfordringer og problemer fra seg. Låse døra og ha fri. Helt fri fra jobb og tanke på jobb og jobbrelaterte utfordringer. Tid til å puste med magen, kyte livet og bare LEVE.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg