………..og dermed forsvant også dag tre av ferien……….

Det var en urolig natt i heimen.  Kjøteren  falt ikke til ro.  Han pistret og småbjeffet og virret frem og tilbake.  Eldste sønn hadde gått tur med han rundt klokka 22.00,og Gamle Gubben Grå var ute med han før vi la oss rundt midnatt.  Allikevel var  Datteren ute på nattlig vandring med Kjøteren både klokka 02.00 og litt over 05.00. 

Klokka 07.00 var det opp og hopp og av gårde med guttene.  Kjøteren ville ikke bli med meg, så jeg handlet frokost og dro hjem.  Avis og frokost og tekoppen.

Dagen gikk med til litt husarbeid, utenat jeg kan skryte på meg de helt store prosjektene.  Litt kvalitetstid med Datteren ble det også tid til og en liten tur i Hundremeterskogen med Kjøteren.

Kjørte Datteren hjem utpå ettermiddagen, og tenkte å lure meg til en aldri så liten tur med kameraet.  Men før jeg fikk stillt inn det første bildet, ringte Yngste Sønn og trengte skyss hjem. Mamma-Taxi stiller alltid opp.

Lillesøster ringte og vi fikk oss en prat. .Hun var likeforkjøla som Datteren. Heldige meg som har så snille og flotte søstre. Jeg er utrolig glad i dere.

Etter middag har jeg sett litt på TV:  Må jo få med meg luksusfellen.

Har og forberedt innlegg til kommunestyret i morgen.  Litt mere forberedelser må nok til i morgen. En sak til jeg vil dykke litt grundigere ned i, men først må underbevisstheten få jobbe i natt.

Ble og et aldri så lite drama i heimen i kveld.  Eldste Sønn var ute med Kjøteren og luftet han i skogen, da Kjøteren plutselig stakk.  Bekmørkt var det og… En litt betutta ungdom kom hjem etter en times leting.  Han fikk med seg Gamle Gubben Grå på hundeleting.  Etter en halv time kom Kjøteren hjem, og da var det bare å ringe inn letemannskapene.  Nå håper jeg den Kjøteren sover godt i natt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg