For en fantastisk dag….

Kalenderen har kommet til den 2. oktober, men i dag viste verden seg fra sin bedre side.  Strålende sol fra blå himmel og en natur som lyser i mot deg av alle høstens vakre farger. Ja, det er så en stakkars opposisjonspolitiker og tillitsvalgt helt glemmer sin negative tankegang og blir både oppstemt og lyrisk.  (Jeg har muligens hatt litt for lang ferie…)

I går var jeg bare sur og grinete og brukte dagen til å skjelle ut alt og alle her hjemme. Lite konstruktiv bruk av tid, og det bidro ikke akkurat til noen munter stemning i heimen. Men i dag har jeg forsøkt å nesten bare være sol og glede. (Selv om det har holdt hardt..)

Har brukt mesteparten av dagen ute i skogen sammen med Kjøteren. Jeg fikk testet formen i noen skikkelige stigninger.  Blir fort andpusten i motbakker, men man har ikke vondt av å presse seg litt i blant.  Tenkte oss til åsens topp for kanskje å finne ut hvor vi var….

Det ble i det minste bestigning av et lite fjell…  Men snart slutta veien, og siden jeg ikke visste hvor jeg var, var det dumt å gå på måfå i terrenget, Så derfor snudde både jeg og Kjøteren.

Like før vi snudde så vi disse sporene i veien, og jeg følte det veldig trygt å snu.  Jeg er ikke redd elgen men jegerne derimot er jeg ikke helt trygg på… Har heller ikke lyst til å møte noen jakthund med los når jeg er på tur med Kjøteren. 

Kjøteren fikk også “los”.  I denne flotte bekken.  Her sto han og bjeffet som en gal til vannet midt i strømmen en 20 minutters tid.  Vet ikke helt hva det kommer av, men rennende vann gjør Kjøteren ellevill

Vel hjemme var Gamle Gubben Grå og Yngste Sønn godt i gang med å legge gulv på gjestetoalettet.  For en fantastisk dag!!!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg