Så var det striskjørta og havrelefsa igjen…

Så var plutselig første arbeidsdag etter fire ukers høstferie der.  Heldigvis hadde jeg “Midtvakt” så jeg behøvde ikke å være på jobb før klokka 10.00.

Morgenen startet tidlig.  Gamle Gubben Grå skulle og på jobb. Han står opp05.30 (gjesp) og forlater heimen litt før 07.00 Noen trenger litt vel god tid på morgenen. Jeg kan stå opp når jeg hører han kjører, og vekker da guttene.  Som vanlig tok Eldste Sønn bussen mens Yngste Sønn ble kjørt etter.

Etter å ha levert Yngste Sønn på skolen 08.15 dro jeg og handlet dagens matvarer.  Hjemme igjen ca. 08.45 noe som ga meg tre kvarter til frokost med avisen  Langt fra god nok tid til en skikkelig avisfrokost. – og ukebladet jeg hadde kjapt meg fikk nok vente til i kveld….  Tiden ble kuttet betraktelig ned av at jeg fant  ut at jeg hadde kjøpt Aftenposten i stedet for lokalavisen. Litt dumt, i og med at jeg abonnerer på Aftenposten…
Tre kvarter går fort når man har det kos, og snart satt jeg i bilen igjen.  På vei til jobben kom jeg til å tenke på Kjøteren. Hadde noen vært ute med han i morges? Gamle Gubben Grå hadde ikke tatt inn avisen, i grunn et tegn på at han ikke hadde luftet Kjøteren heller.

På jobb var det nok å gjøre. Ikke overraskende.  Jeg unte meg 20 minutters matpause rundt klokka 14. Men ellers var det full fart hele vakta.  “Pasienten i fokus” heter det så flott, men jeg er ikke sikker på at vi alltid klarer det når arbeidsmengden er så stor som i dag. Ved 17 tiden var jeg så sliten at jeg hadde mest lyst til å sette meg i en krok å grine. Men det gikk jo ikke Jeg hadde fremdeles 4 pasienter igjen på lista.
Det var så mye kaos og ting som ikke gikk etter planen i dag.  Så mange pasienter som på grunn av  forsinkelser måtte vente lenge, at kvelden endte med at Verdens Beste Kollega gikk og kjøpte en blomsterbukett av sine egne penger for å blidgjøre en særs misfornøyd pasient.
Når min arbeidsdag var slutt klokka 18.00, var det bare å sette seg ned å gå gjennom 4 uker med ulest mail 238 stykker for å være nøyaktig.  Først litt over 20.00 satt jeg nesa
hjemover etter over 10 timer på jobb.

Jeg visste at det var jeg som skulle lage middag i dag. Egentlig skulle vi ha en rett med auberginer, yoghurt og hvitløk.  Men den trengte over 2 og en halv times forberedelse, og siden klokka ville være nærmere 21.00 før jeg kom hjem, bestemte jeg meg for å droppe det og slengte innom Kiwi og kjøpte et par ferdig pizza. Så ble det middag rundt 22.00 etter at jeg hadde fått satt på oppvaskmaskin og småryddet litt.

I morgen er det på han igjen. Da kommer Klinikkdirektøren på besøk, og vi skal til tross for alle budsjettkutt være positive og blide…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg