En dag for senkede skuldre…..

I dag hadde jeg en fridag.  Etter en ganske så travel uke var det utrolig godt.

Men fridag eller ikke, klokka 07.00 må man opp. Guttene skal jo på skole og jobb, og som den hønemora jeg er, tror jeg det er helt umulig uten  at jeg maser.  Men du hvor godt det hadde vært å sove bare en time til….

Vel, guttene var flinke og kom seg opp uten mas. Til og med Yngste Sønn var ute i god tid i dag.. (Selv om han og i dag foretrakk privatsjåfør frem for skolebuss.)

Handla inn til helga samtidig som jeg kjørte Yngste Sønn på skolen.  Vurderte om jeg skulle dra en tur til Mamma samtidig.  Har litt dårlig samvittighet før o besøke dem for sjelden. Men kom til at frokost og avisen og litt husarbeid hjemme fristet mer. Så får jeg heller dra til Mamma og Pappa i morgen…

Deilig lang frokost.
Så litthusarbeid. Gamle Gubben grå var også flink, og vi fikk unna det viktigste ganske raskt. Så da ble det litt shopping på meg.

Dro på “senteret” . Så slipper jeg å gå ute på glatta og risikerer fall og brudd og annet trøbbel.  Masse butikker under ett tak er kjekt og greit.  Fikk kjøpt meg “piggsko”. Sånne vintersko med pigger. Nå håper jeg at jeg kan føle meg trygg på glatta og at jeg tør å ta lange turer med Kjøteren..

Så etter en bok jeg har fått anbefalt, men fant den ikke. Men det jeg fant, eller traff på, er vel mer riktig å si var “Verdens Beste X-kollega”.  Det var koselig. Og pensjonist som hun er hadde hun tid til en kopp kaffe.  Kjempe kos!!!
Når man har gått vakter sammen i 25 år, har man delt mye. Det var godt med en skravlestund igjen. 22 dager siden siste vakta.  Det var godt å se at hun hadde det godt. Hun virket mindre sliten.  Så mindre sliten ut, og storkoste seg som pensjonist..  ,

Det ble litt mere shopping på meg etter kaffekoppen. Noen stearinlys og servietter og en ny sofapute. Julepynten er borte, og da blir det alltid litt tomt.

Så dro jeg hjem til tomt hus. Guttene var fremdeles på skole og jobb, og Gamle Gubben Grå hadde tatt seg en lang tur med Kjøteren. 
Jeg ringte Mamma for å si at jeg kom en tur i morgen. Men før jeg fikk sagt det sa hun at Søsteren kom i morgen. Så da kan jeg heller dra utover neste helg.
Lagde middag til resten av folka kom hjem. Så ble det en liten strekk på sofaen før kvelden ble tilbragt foran TVn. med strikketøy, vinglass og armkroken til Gamle Gubben Grå.  Jeg elsker Gullrekka.

Nå er det natt.
En ny blank fridag ligger foran meg i morgen. Ingen skal ut på morgenen. Jeg kan sove til jeg våkner. DEILIG

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg