Dårlig samvittighet

Hele vinterferien gikk med til å ha influensa. 
Det gir meg dårlig samvittighet for alt husarbeidet jeg hadde tenkt å få gjort mens jeg hadde ferie og som fremdeles er ugjort.
Ikke fikk jeg laget super duper ferie for Yngste Sønn som hadde skolefri heller. Tre dager på hytta, det var alt. Nå mener jeg vel at 17 år gamle ungdommer burde være i stand til å aktivisere seg selv, og at de kuleste aktivitetene er det ikke Mamma som arrangerer, men av og til trenger de et spark bak for å komme seg vekk fra PC og TV, og i ferien har jeg ikke hatt overskudd til å sparke, skrike, kjefte og mase..

Føler meg i grunn bedre i dag.
Burde ha klart nattevakta i natt. Det var sikkert ikke så ille. Jeg hadde ikke stort mer enn 38,5 i feber i går kveld, og har nesten ikke hostet i hele natt.  Bare ett par ganger jeg måtte dytte innpå med hostestillende.

Mamma og Pappa er mye alene.
Jeg burde vært mer ute hos dem. Hjulpet dem mer. 

Det er minst to ubesvarte mail fra Svigermor i innboksen på mailen på jobben.
Jeg burde ha svart på dem. Skrevet noen hyggelige ord. Fortalt litt om hverdagen vår. Det er ikke så gøy å sitte i Spania og aldri få livstegn fra barn og barnebarn.  Og Gamle gubben grå og søsknene hans skriver aldri mail til foreldrene sine. Det er det jeg som må ta meg av.

Jobbmailen ja.
Etter en uke med ferie er det sikkert nok av ubesvarte mail å besvare, avtaler som skal ordnes og saker som må løses.  Jeg burde helt klart ta en kontordag i morgen, selv om jeg egentlig har fri.  Påsketurnusen sal godkjennes også… Og er det ikke en drøfting til torsdagen?

Neste uke er det tarifkonferanse i Danmark
Burde ha lest meg opp på TISA avtalen til vi skal diskutere den med danskene.  Dette er jo arbeidstakerpolitikk, og liksom mitt fagfelt. Og presentasjonen til valgkomiteen, burde jeg ikke forberede den, bare sånn i tilfelle Lederen ikke har gjort det?

Politikk, ja.
Jeg burde ha samlet flere underskrifter.  Og skrevet ett leserinnlegg eller to. Være litt aktiv. Og er Fotografen ferdig med de bildene? Ble de bra?

Hytta
Burde få kommet videre med oppussinga av hytta. Skal vi bli ferdige til vi har bedt Svigers på visningshelg i august, må vi jammen stå på,  Har  ikke tenkt å bruke hele sommerferien på å pusse opp heller.

Sommerferien.
Burde planlagt en ferieuke med familien på et spennende sted. Holder ikke bare med en tur eller tre på hytta for å pusse opp.

Oppussing gjør seg ikke selv. 
Det er oppussinga av gjestetoalettet her hjemme et godt eksempel på. Snart ett år siden jeg kjøpte tapeten der, men er jeg ferdig? å nei da.  Skal vi ha selskap her hjemme i neste måned  MÅ vi bli ferdige med det toalettet..

…..

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg