Valgkampmatrialet begynner å bli ferdig…..

Mens de store, ordentlige partiene har store sentrale partikontor, god økonomi og et ferdig apparat rundt seg, må vi ordne alt selv. Selvsagt med god støtte fra det lokale partilaget i Rødt. 

Om en uke skal vi sammen med flesteparten av de andre partiene her på Ringerike møtes på Rådhuset og pakke valgkampbrosjyrer og stemmesedler som skal sendes ut til alle husstandene i kommunen. Tror bare det er Miljøpartiet  De Grønne og De Kristne som ikke skal være med.  Dette er to små partier som ikke har representanter i kommunestyret i dag, men jeg håper de har fått forespørselen for det.
Det er kjekt for oss partiene og ha felles distribusjon av valgkampbrosjyrer, vi sparer jo en god del på porto.  Det må jo også være kjekt for folk å få alt i en konvolutt så slipper de å risikere at konvolutten til akkurat det partiet de hadde bestemt seg for gikk rett i søpla- (Eller lettere å kaste alt i søpla hvis de ikke gidder bry seg med hvem som skal bestemme hvordan deres nærområde skal driftes. Det er et fritt valg.
Det må jo og være litt kjekt åfå alle listene og programmene samlet, så kan man sjekke ut hvem som står på de forskjellige listene og hva de forskjellige partiene står for.  Husk bare å putte riktig stemmeseddel i urna til slutt. Du vet den med Solidaritetslistas navn på slik at jeg blir ordfører og alt det der….

For oss politikere er også den pakke-dugnaden en mulighet for litt uformell start på valgkampen. Jeg husker det som en hyggelig jobb for fire år siden, Det er et godt kolegialt miljø partiene i mellom selv om det er saker vi er uenige om.

Nå har også logoen vår blitt klar.    Fin ikke sant?  Og valgkampbrosjyren er vel forhåpentligvis i trykken.  Det er bra. I det siste synes jeg det har vært mye fokus på brosjyre og logo. Mens det jeg er opptatt av er politikken. Hvordan vi kan bidra til å gjøre Ringerike til et enda bedre sted å bo – for alle..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg