Har i grunnen vært en gøyal uke..

Ja, rent politisk altså. Ellers har uka i grunn vært litt stri. Har fått sommerforkjølelse og ligget på sofaen i tre dager.  Men nå har jeg ferie, og tre uker på å bli frisk.  

Men det her skal jo dreie seg om politikk.og det harde livet til en opposisjonspolitiker.  

Første lille lyspunkt var denne notisen på baksiden av lokalavisa. 

Jeg kjenner ikke Håkon Åasen, og aner ikke hvem han er, men hyggelig med slike tilbakemeldinger er det.  Dette var på mandag. På tirsdag eller onsdag hadde nummer to på lista til Krf et leserinnlegg i lokalavisa som svar på vårt og SV sine leserinnlegg om økonomi.  Her spør han friskt om vi og SV tror at penger vokser på trær – og konkluderer med at nei, det er nok best å satse på hann Kjell og Arbeiderpartiet også etter valget.

Torsdag var det ordførerkandidaten fra Høyre sin tur til (endelig) å svare på mitt leserinnlegg om økonomi.  Han briljerer med tall, har en lett arrogant tone. Og har som kommentar til min oppfordring om å slippe nye koster til, at de kostene er gamle og tynnslitte.  
Jeg har svart begge i nettkommentarfeltet, om det kommer på trykk vites jo ikke.  

Fredag var det Senterpartiets ordførerkandidat som hadde spalteplass i leserinnlegg spalten. Også han om økonomi.  Ha tar fra posisjonen all integritet når det gjelder økonomi. Etter at de på siste kommunestyremøte bevilget seg selv en lønnsvekst på 4,2 millioner mens de hele tiden maner folk til å ha forståelse for kommunens vanskelige økonomiske situasjon.  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg