Grønt er skjønt

Selv om Sol er et rødt parti sånn politisk sett, altså befinner seg på venstresida i Ringerikspolitikken, er vi og et grønt alternativ som ønsker å verne om de grønne verdiene.

Ringerike er en stor kommune med mye natur. Vi har Holleia, Deler av Krokskogen, Vikefjell og mange andre store friluftsområder innen f;or kommunegrensa.  Med en ti minutters biltur er du midt i noen av de fineste naturområdene på øst-landet uansett hvor i kommunen du bor. Mange trenger ikke den bilturen en gang.  Noen sier at natur og grønne områder, ja det er noe av det Ringerike har mer enn nok av.
Ja vi har masse flott natur,.  Solidaritetslista liker det slik.  Vi mener  at det også er viktig å ta vare på de by-nære grøntområdene. Like viktig som å ha disse flotte naturområdene hvor vi gjerne legger søndagsturen er det å ta vare på de små grønne lungene vi bruker til daglig. Til den korte joggeturen etter jobb, til lufteturen med hunden. De små grønne lungene  de som bor sentrumsnært  kan nå uten de ti minuttene i bilen-

 

Som Pettersøya hvor noen vil bygge boliger

Som Sjongslunden hvor planer legges men ikke noe konkrete forslag har kommet på bordet ennå.

Eller min egen “nær-skog”. hvor jeg kan ta raske soppturer eller lufteturer med hunden.  Området mellom Nymoen, Hen, Vågård og Hensmoen hvor grustaket spiser seg lengre og lengre inn i skogsområdet.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg