Plutselig er alle opptatt av eldreomsorgen.

Et sikkert tegn på at det nærmer seg valg er at alle politikerne er opptatt av eldreomsorg.   Så også i vår kommune.  Sammarbeidskammeratene har hentet rikspolitikere hit for å vise hvor flott vi har det.Jonas >Gahr Støre var på et sykehjem med gode resultater innen demensomsorg i går, og Helseministeren, Bent Høye skal vises noen omsorgs-leiligheter til uka. Noen av de fineste og nyeste vi har selvsagt.

Frp hadde også tenkt å ha sin gallionsfigur innen eldreomsorg, selveste eldregeneral Hoksrud på besøk. Men siden Frp er i opposisjon her i kommunen,hadde ikke de tenkt å vise frem noe glansbilde. Men i stedet vise frem det sykehjemmet som har vært mye i lokalavisen det siste halve året. Et sykehjem hvor både ansatte, pårørende og beboere er missfornøyd. 

I juni. før sommerferien og lenge før valget stemte samtlige sammarbeidskammerater ned et forslag om mere penger til Helse og omsorg, men det hadde vi ikke råd til. (Hvordan skulle vi da få råd til økning a ordførerlønn og politikerhonorarer? Det er viktig å prioritere riktig…)

Vel, nok om det. Vi i Sol trenger ikke hjelp av stortingspolitikere og regjeringsmedlemmer for å forstå at det er for lav grunnbemanning når pleierne går hjem med dårlig samvittighet for alt de ikke rakk. Når de må arbeide annenhver helg hele året for å få turnusen til å gå opp. Når pårørende opplever at den pleien deres kjære eldre får er uverdig. Når det gang på gang blir hevdet fra fagfolk at enkelte sider av eldreomsorgen er uforsvarlig.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg