Valgkampen er over…

Så er valgkampen over.  Nå er det bare å vente på mandagskvelden og resultatet.

I denne valgkampen har jeg vært langt mer aktiv enn ved forrige valgkamp. Jeg har skrevet mange leserinnlegg. om alt fra “Månelandskap” (Flere kvinner og færre gråhårede menn med måne i politikken) Kommuneøkonomi,skolepolitikk, og selvsagt helse.

Jeg har stått tre dager på stand, og fått utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger.

Jeg har deltatt på folkemøter om eldreomsorg, skolepolitikk, EØS, og  integrering og flyktningepolitikk.  Det har medført at jeg har måttet sitte i panelet under to paneldebatter. En om eldreomsorgen – som nok er mitt politiske fagfelt, og ett panel om “EØS avtalens innvirkning på kommunepolitikken” Noe som helt klart IKKE er mitt sterkeste område – og relativt tørt stoff å sette seg inn i …  Jeg var og med på møte om integrering og flyktningepolitikk i regi av den Norsk-palestinske forening. Gøy å være med på en politisk debatt hvor flere av debattantene valgte å debattere på arabisk…  

Jeg har sittet i nettmøte i lokalavisen og svart på spørsmål fra velgerne.

Jeg har fylt ut skjemaer til valgomater, Laget presentasjoner til lokalavisen, og til Dagens Næringsliv. Blitt oppringt og spurt ut om alt fra abbort til ekteskap for homofile på ei busslomme på Tyristrand….

…og ikke minst følt et godt samhold innad i Sol.

Det har vært heltisk og mange lange dager de siste to ukene – og i kveld er jeg virkelig utlada og sliten. Men det har vært utrolig moro. 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg