Gamle lærere kan brukes til så mangt…

I disse dager gjester “Dr. Pensum” byen og kjører sitt juleshow.  Datteren hadde fått noen gratisbilletter til showet, og siden hun visste at jeg hadde veldig lyst tilå oppleve det, hadde hun bedt med seg meg og Gamle Gubben Grå.  

Det ble en trivelig kveld og både Datteren Gamle Gubben grå og jeg fikk oss  to snaue timer med latter og reflektert humor.   Ja, jeg virkelig storkoste meg.  Hvis  du ikke kjenner Dr Pensum  kan jeg fortelle deg at  4. amanuensis dr. Gunnar Pensum er en humoristiske foredragsholder som holder foredrag om viktige ting som det står på fb siden hans.  

Egentlig heter han Tor Arne Johnsen og da jeg gikk på ungdomsskolen var han læreren min i samfunnsfag, norsk og musikk.  

Jeg har hørt Johnsen og forestillingene ans før. En gang på Eddis lille bakeriteater på Aker brygge midt på 80 tallet og  for en del år siden her i byen hvor han holdt foredrag om “Høybråtens hemmelige plan” i forbindelse med innføring av røykeloven.  Jeg har kost meg like mye begge gangene – og jeg koste meg i kveld med å høre om Rikets Stillstand.  Dette er reflektert humor med en alvorlig undertone / budskap.  Jeg anbefaler alle som har mulighet til å få med seg forestillingen.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg