Du, unge jente på parkeringsplassen…

fredag hadde jeg møter i  Sandvika, og fordi det fremdeles snart er jul og jeg fremdeles er langt fra ferdig med julegavene, tok jeg en tur innom sandvika Storsenter før jeg dro hjem.  Like greit det, som å sitte i kø oppover E16 sammen med alle som skal på hyttene sine i Hallingdal og Valdres. 

På parkeringsplassen på toppen av senteret er det gratis parkering de første tre timene – men man må trekke parkeringslapp..  Ved parkeringsautomaten sto ei ung jente og trykket på knappen, men automaten ville ikke gi fra seg noen billett, til tross for flertalligle forsøk.  Vel, det hjalp ikke at jeg kom og prøvde å trykke. fremdeles ingen billetter.  så den unge jenta forsvant raskt rundt hjørnet på leting etter en annen parkeringsautomat, og jeg labbet etter.  Jeg hadde sittet på møter hele dagen og både ryggen og kneet var temmelig stivt.  I tillegg var det glatt, og jeg er jo som kjent livredd for å ramle.   Så jeg stavret meg møysommelig avgårde.  
Men den unge jenta viste seg å være et medmenneske litt utenom det vanlige i julestria. Da hun møtte meg på vei tilbake fra automaten ga hun meg en billett, og sa “Jeg tok med en lapp til deg og.”  

Tusen takk, unge jente.  Etter min litt dårlige erfaring med ei sint kjerring på en parkeringsplass i Drammensområdet på torsdag  ga du meg tilbake troen på at ikke alle er stressede egoister i denne søte førjulstid.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg